Úvod / Informácie / Ochrana osobných údajov
Tlačiť

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

PODĽA ZÁKONA č. 18/2018 Z.z. O OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV A NARIADENÍ EURÓPSKEJ ÚNIE - GDPR 2018/679
Vaše osobné údaje : meno, priezvisko, adresa, email, telefón budú použité len na evidenciu objednávok, faktúr a reklamácií v našom systéme evidencie objednávok Vodastore a účtovníctva MRP. Sú určené na informovanie zákazníkov o stave Vašej objednávky, či daňového dokladu. Nie sú určené a nebudú použité na reklamné a marketingové účely ani poskytované ďalším subjektom. Kedykoľvek môžete požiadať o vymazanie Vašich osobných údajov z našej evidencie a systému.

Galéria k článku

K článku neboli pridané žiadne iné obrázky.

Prílohy

K článku neboli pridané žiadne prílohy.

Vybrané články

Úprava vody v systémoch ÚK a TÚV galvanickou metódou.

Administrátor, 29.02.2016 @ 18:16

Téma úpravy vody v systémoch ÚK je rovnako stará, ako samotné používanie okruhov cirkulácie…

Jarné spustenie čerpadla do prevádzky

Administrátor, 06.04.2015 @ 22:56

Potešil nás príchod jari a slnko nás láka vyraziť do záhrad a na chaty. To isto znamená aj opätovné…

Čerpadlo s frekvenčným meničom a s ním spojená úspora energie

Administrátor, 06.03.2015 @ 14:36

Rast ceny elektrickej energie motivuje majiteľov a správcov budov k úspore, a tým ku zníženiu prevádzkových…

Galvanická úprava tvrdej vody

Administrátor, 19.12.2014 @ 20:14

O rôznych zázračných zmäkčovačoch vody sa už toho popísalo veľa. Novinkou, ktorá k nám prichádza,…

Ako si rozumne vybrať drenážne čerpadlo

Administrátor, 31.10.2014 @ 17:40

Vďaka podnebným zmenám zažívame obdobie, keď dažde mávajú veľmi intenzívny priebeh, často…

Spúšťanie vykurovacích systémov pred zimou

Administrátor, 27.10.2014 @ 01:36

Prišla jeseň a vykurovací systém nie a nie naštartovať? Obehové čerpadlo na ústredné kúrenie…

Dimenzovanie potrubia pre rozvody vody v dome a záhrade

Administrátor, 22.05.2014 @ 08:30

Svojpomocná montáž čerpadla, alebo závlahového systému je úspešná vtedy, keď okrem iných…

Ako inštalovať zavlažovacie systémy svojpomocne

Administrátor, 20.05.2014 @ 15:01

Mnoho majiteľov rodinných domov si chce inštalovať zavlažovanie záhrady svojpomocne, no nie všetci…

Ako si vybrať lacné a kvalitné čerpadlo?

Administrátor, 21.12.2012 @ 00:17

Chystáte sa zakúpiť si čerpadlo a svojpomocne namontovať do domu, či automatickej závlahy, no…

Základné zásady pri voľbe typu a výkonu čerpadla pri svojpomocnej montáži

Administrátor, 20.12.2011 @ 23:25

Počuli ste už vetu: " Vedúci, ale pre istotu mi dajte dva krát silnejšie čerpadlo, nech je tam…

Aktuality do mailu

Zaregistrujte sa do nášho newsletteru a budeme vás informovať o novinkách, akciách a ďalších zaujímavostiach z nášho eShopu. Vašu e-mailovú adresu nikdy nezneužijeme a neposkytneme tretej strane.